sâmbătă, 5 februarie 2011

SAVE THE ANIMALS!

(vara 2010) ... Sosise vara,totul perfect:vacanta,distractie,la mare,la soare...
Intr-o zi foarte calduroasa de vara eram cu ai mei pe plaja la Tuzla,am preferat sa mergem acolo deoarece nu erau toti tiganii care te agresau pe plaja sa le cumperi scoicile de pe fundul Oceanului Atlantic,sau cine stie de unde pretindeau ei ca le au,sau nu auzeai tot timpul povesti gen "Arde,arde frige tare;porumbelul de la mare!" ; "Porumbelul e prajit si gata de halit",deci in concluzie la Tuzla era o plaja mai salbatica unde erau foarte putini oameni,nisip fin si apa chiar foarte curata(nu te temeai ca va face Georgel pipi langa tine).
Timp de 7-8 zile mergeam zilnic acolo,sosise si ora pranzului;am inceput sa ne strangem lucrurile ca sa mergem inapoi in statiune sa mancam.Inainte de a porni spre masina mi s-a parut ca am vazut ceva plutind in apa asa ca m-am apropiat cu tata incet ....

Ca sa vezi,in apa era un pui de delfin care se pare ca venise spre tarm cu gandul sa caute ceva de mancare.Puiul era foarte aproape de uscat(intre mine si el erau max. 2-3 metrii distranta),asa ca tatal meu s-a apropiat si  l-a tras la mal sa vedem daca mai traieste.




(Delfinul nu mai traia)
Acesta avea un ochi scos,si era foarte zgariat.Singura idee care mi-a venit prin cap este ca a ajuns in carligele pescariile si a scapat,dar nu a supravietuit.Deci nu mai era nimic de facut.
(Iana)
SAVE THE ANIMALS!

4 comentarii: