duminică, 27 februarie 2011

Povesti de speriat vecinii(1)

Pentru inceput as vrea sa va spun ca scara unde locuiesc eu este alcatuita din : batrani senili,batrani alcoolici,batrani singuri si alcoolici,copii micii si galagiosi,babe singure si smintite,doamne de varsta mijlocie care au probleme mentale si eu.Aici,saptamanal ne viziteaza politia,pentru ca vecinii mei sunt asa cum sunt;iar pentru ca de la ei te poti astepta la orice,in concluzie si povestiile lor sunt foarte amuzante.
(Ca nu cumva sa dau nume,am sa le dau niste porecle sau initiale pentru a-mi fi mai usor sa va povestesc ce fac ei in timpul lor liber..Si credeti-ma,tot timpul lor este liber).In rolurile principale vor fi:
-o baba mica si grasa,al carui sot este in puscarie(din cauza ei,bineinteles).Ea este o legenda pe aceasta scara(si nu in sensul bun),de fire alcoolica,scandalagie al cauri nume toti locuitorii si politisti il cunosc.Am sa-i spun ALUNITA(si am motivele mele)
-un batranel care 24 din 24 este intr-o transa(adica bea si fumeaza foarte mult) este inalt si palug,desi este casatorit atunci cand merge la gunoi duce de obicei vreo 5 pachete de tigar si 2-3 sticle de bere(asta fiind zilnic),lui am sa-i spun BARBOSUL
-alta baba,care la varsta batranetii s-a despartit de sotul ei pentru ca acesta a incercat s-o omoare(si din pacate pentru noi,nu i-a iesit planul).Doamna este ca un fel de scorpie mica cu freza ciudata;cu alcoolul nu prea are probleme dar are o minte perversa(ai sa alfii mai multe despre aceasta gandire a ei in povestiile care urmeaza).Intentionez ca atunci cand ne adresam persoanei ei sa-i spun CLOWNITA.
(Sper ca din ce v-am spus eu pe aici,fiind foarte pe scurt,ati inteles 2-3 idei principale despre ei.Iar acum sa inceapa magia)
1.Dupa cum v-am spus Alunita este singura,intr-o zi aceasta a vrut sa-si etaleze farmecul seducator in vata altui batran,care dupa mine este un batranel singur,si care sta la locul lui fara sa deranjeze lumea.Oricum,Alunita,ca o bestie ce este a coborat un etaj imbracata intr-un capot(neavand nimic pe detesupt) in niste papuci cu de casa pufosi cu parul uscat,si ciufulit atent pentru a atrage privriile celorlalti.I-a sunat domnului l-a usa uitandu-se la el atragator incercand sa intre inauntru cu el ca sa faca...cine stie ce.(DOAMNE SI NU STIU DACA AU FACUT CEVA SAU NU,DAR MA BUCUR ACESTA RAMANE UN SECRET) Asa,si cum pe scara se vorbeste,barfa aceasta a ajuns si la urechea Clownitei,aceasta l-a sunat pe batranel spunandu-i urmatoarele "Hai scapa de Alunita,ca o sa mergem impreuna intr-o statiune luxoasa,si daca crezi ca ea are pasarica frumoasa s-o vezi p-amea"(si nu am schimbat nimic din spusele ei)
   Iar,cand Alunita a vazut ca Clownita intra in actiune pentru ai fura partenerul sau ce credea ea ca ii este;s-a pornit uraganul.Si a inceput scandalul pe scara "Tu,tarfa tuuu.Tu tarfaa,ca de te prind de par ti-l smulg pe tot huc"."Tu ca eu cunosc politia si ca o pun pe capul tau"."El ii al meu,ce te dai tu la el?sa te ia mama dracu'care te-o facut de ea curva idioata si hapciupalita.C-o incercat sotu'sa te omoare tu,nu meriti nimicc"(scuzati limbajul necenzurat)
   De la un conflict pe scara s-a ajuns la unul in care toata lumea cand le vedeau pe babute radeau si acestea,din principii,ii injurau;iar politia a ajuns la scara noastra pe un motiv de nimic.Se spune ca "aunci cand inaintezi in varsta devii mai intelept"..Mda,se pare ca exista si cazuri in care trebuie sa te contrazic si sa te invit o ora in scara mea sa auzi cat de colorat este totul.
(Iana)

5 comentarii:

  1. TOATA LUMEA INTREABA DACA E REAL..DA,CHIAR ESTE.

    RăspundețiȘtergere
  2. ada,si cum am auzit ce-a vorbit eas la telefon;tatal meu era in beci cand ea purta conversatia(iar cu Clownita sta exact deasupra beciului se aude perfect ce vorbeste)

    RăspundețiȘtergere
  3. @aunci cand inaintezi in varsta devii mai intelept

    De acord cu asta... daaarr "Inaintezi" in varsta nu inseamna " ajungi la sfarsitul vietii " la ce ma refer ?... nu cred ca acei oameni au 50 de ani.... sau se poate nush... in fine ... tare povestea dar ganditiva si voi un pic ce mandru se simte batranelul ala la 60 de ani (sau cat are) ca se bat 2 femei pentru el :))

    RăspundețiȘtergere
  4. =))))) de capu meu cat mam ras=))=)) saracileeeee babeee. muta-te de acolo iana sau mai vrei >:) peripetii dinasteeea sa ne amuzi pe noi ;;);)>:)>:))=))

    RăspundețiȘtergere
  5. Şti ce? Ai o scară genială care m-a făcut să râd până la lacrimi. Mai aşteptăm posturi din astea.

    RăspundețiȘtergere