luni, 14 februarie 2011

MosCraciun :realitate vs fictiune.

Cine e Mos Craciun asta? Pai,in viziunea multora e un om grasut,imbracat in rosu,care iubeste copiii,si in noapte de Ajun imparte cadouri la toti copii din lume.El te urmareste tot anul sa vada daca esti bun,sau rau. In seara de 24 decembrie.El intra pe semineu sa iti lase cadouri sub brad iar tu trebuie sa ii lasi prajiturele si lapte.A daa,Mosul calatoreste cu renii lui,7 cred,fiecare avand un nume draguut. Bun..asta stim despre el,sintetizat.Dar care ar fi adevarul?
Pai,e un om supraponderal,imbracat cu o haina rosie,gata sa puste pe el. Iubeste copii,hmm,kinda pedo. Iar intr-o singura noapte imparte cadouri la miliarde de copii..greu de crezut.Te urmareste tot anul..uauuu,violarea intimitatii,cam grav.El intra pe semineu..daca nu am semineu ce se intampla..? Bun,sa zicem ca avem. Intra prin efractie nu? Alt fapt..grav? Trebuie sa ii lasam prajiture ca sa fie si mai gras,sau ce?
Prin urmare,Mosul intra prin efractie si iti violeaza intimitatea..Si pana la urma,Mosul este inventat de Coca-Cola,cand  au imbracat un om in rosu care din intamplare era gras,i-au pus o caciula si l-au pus sa bea suc..=)))
P,S. Nu vreau sa sperii copiii,deci nimic din acest text nu e adevarat..Era doar de plictiseala si poate fi considerat pamflet sa zicem asa.
P.S2: Sa nu se intealaga gresit,cred in magia Craciunului,si in spiritul sarbatorilor. Si imi plac tradiitile de Craciun sau asa..
(Milii,fara inspiratie.)

4 comentarii:

  1. Da Clau,am facut P.S sa nu se sperie copii,dar cred ca esti indeajuns de mare ca sa aflii.Mos Craciun a fost arestat si Rudolf iti aduce cadourile,trebuia sa aflii cumva.
    P.S Nu ii mai lasa prajituri ca ii face rau la stomac lui Rudolf.

    RăspundețiȘtergere