joi, 28 aprilie 2011

AC/DC


Fanii AC/DC au lansat o campanie pentru a dedica o strada in onoarea fostului solist si rezident Sunshine (suburbie a orasului Melbourne), Bon Scotttt.

Scott a trait in Sunshine pentru cinci ani intre 1951 si 1956. Paul Murphy,initiatorul proiectului, doreste ca strada dintre Derby si Corio sa ii fie dedicata fostului solist AC/DC.

'Bon a trait aici, a mers la scoala si a sustinut unul din primele sale concerte.' 

'Ar fi mers chiar pe aceasta strada pentru ca este o scurtatura catre scoala unde el a invatat.' declara Murphy.
In Melbourne exista deja strada AC/DC. Aceasta a fost oficializata in 2004 pentru a onora legatura orasului cu istoria formatiei. AC/DC au compus primele doua albume din cariera in Melbourne.
Cu totii auzim despre tot felul de denumiri stradale care mai de care mai ciudate si lipsite de sens! Ei bine, acest lucru are sa se schimbe intrucat fanii AC/DC au lansat o campanie speciala dedicata denumirii unei strazi Bon Scott, in onoarea fostului solist AC/DC. Strada cu pricina este cea dintre Derby si Corio, strada pe care se presupune ca acesta mergea catre scoala, fiind o scurtatura catre locul unde invata Scott. Oricum, Melbourne are deja o strada ce detine numele legendarei trupe. Strada "AC/DC" a fost inaugurata in anul 2004 pentru a onora primele doua albume din cariera australienilor, compuse chiar acolo.[source]

Un comentariu: