duminică, 10 aprilie 2011

Extraterestrii


După 60 de ani, FBI a dat publicităţii un document uimitor

Militarii au efectuat  autopsia asupra  creaturilor descoperite în  farfuriile zburătoare
Militarii au efectuat autopsia asupra creaturilor descoperite în farfuriile zburătoare
Şocant! Un document ciudat, care pare să dovedească faptul că extratereştrii au sosit în New Mexico, SUA, înainte de 1950, a fost dat publicităţii de FBI pe site-ul său oficial de pe Internet.
Pe lângă alte mii de documente pe care FBI-ul le-a dat recent publicităţii se află şi cel adresat directorului Guy Hottel de către un agent special în 1950. Pe Internet este postată de fapt o copie a acestui document care atestă descoperirea a trei farfurii zburătoare şi a unor extratereştri în New Mexico (SUA).
La acea vreme, autorităţile militare au declarat iniţial că a fost găsită o navă extraterestră sub forma unui disc, în apropiere de Roswell, pentru ca după 24 de ore să infirme cele spuse, pretinzând că fusese de fapt vorba de un balon prăbuşit.
În document se precizează că radarul armatei SUA a interferat cu mecanismele de control ale OZN-urilor
Noul document vine însă cu informaţii precise despre trei farfurii zburătoare sub forma unor discuri hexagonale, cu diametru de 15,24 metri, descoperite la Roswell.
Fiecare era ocupată de trei creaturi de formă humanoidă, cu înălţimea de aproape un metru, îmbrăcate în costume metalice cu textură fină asemănătoare cu cele ale piloţilor tereştri. Agentul mai spune că trupurile acestora au fost autopsiate de militari.[source]
Chiar crezi c-au venit extraterestrii?!

5 comentarii:

  1. Extraterestrii sunt ingeri cazuti si auzi ce spune Vaticanul:ca ei sunt fratii si salvatorii nostri.Hai noo..ca e blasfemie:)) (mass-media baga toate cacaturile in mintile oamenilor si faza cu experimentul ala e o minciuna)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, există. Damia n-ar fi pe lumea asta dacă n-ar fi mă-sa cea din prima poză. Şi, by the way, ai citit comentariile articolului pe site-ul original? =)))

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.youtube.com/watch?v=chn-5P4r8Ek&feature=related (daca v-ati uita de la prima parte ati intelege)asta e partea a7a

    RăspundețiȘtergere
  4. Gata. S-a elucidat cazul. Navele aterizate la Roswell au fost nişte nave trimise de armata americană pentru a depista minele, iar cei dinăuntru erau manechine. Cât despre nava spaţială ce s-a prăbuşit în Germania (prima poză, mama Damiei), acela era un extraterestru veritabil pentru că la autopsie au desoperit că nu avea aparat digestiv şi eliminator, iar nava aia era pe bune. Ce noroc că mă uit la Ştirile PROTV în loc să mă duc la şcoală. b-)

    RăspundețiȘtergere
  5. mass-media o detin masoni b-) (baga toate minciunile la TV)

    RăspundețiȘtergere