duminică, 17 aprilie 2011

FACEBOOK!

Da,da,da,toata lumea are Facebook.Prea-maritul-iubitul-si pupatul in cur Facebook! Ei bine(si nu fac referire doar la mine,am discutat cu multi prieteni)Facebookul,mai face ce vrea el,cand vrea,si cum vrea.(Postul asta va fi unul rautacios,deci daca nu ai chef sa-l citesti,da X-ul ala o data)
-Vrei sa schimbi poza de profil?Ei bine,poti sa dai Refresh de 10 ori,sa te conectezi-deconectezi,si sa incerci o gramada de poze,pentru ca momentan Facebookul nu functioneaza,si poti sa astepti MUUULT pentru ca nu se va incarca poza de graba.
-Acest conţinut este indisponibil momentan
Pagina pe care ai solicitat-o nu poate fi afişată acum. Aceasta poate fi temporar indisponibilă, link-ul pe care ai apăsat poate fi expirat, sau este posibil să nu ai permisiunea de a vizualiza această pagină. Cui nu i-a aparut chestia asta niciodata?!(Eu sincer,nici n-am citit-o pana la capat,doar prima propozitie apoi "No,nici nu merge!" si am inchis pagina)
-Incerci sa lasi un comment(il postezi),apoi intrii iar la poza unde ai lasat comment-ul vezi ca nu apare,mai lasi o data(postezi) se intampla asta iar,si iar;pana cand a 2-a zi (de exemplu) sunt toate cele 1000 de commenturi lasate de tine.
-(doar pentru cei care au FB-ul setat pe romana)Esti pe o pagina unde se desfasoara o discutie si apesi F5..Ce se intampla in loc de clasicul "Refresh" ? .. Toate textele scrie acolo,se transforma in texte scrise pe romana,lasandu-te cu gura cascata;
-Pentru cei care inca nu si-au dezactivat "avantajul" unde primesti e-mail-uri cu ce-a mai facut Georgel cu Mirel alaturi de Sandel,FB-ul este un chin..Mai ales daca,esti o persoana care vrea sa-si pastreze mail-urile aranjate,sau doar pe cele importante.
-Aplicatii idioate : X just tagged you.Click here to unlock

-Invitatiile la toate jocurile de care nu ai auzit
-Pozele cu tot felul de maimute care au o descriere de 2 cuvinte,care le gasesti peste tot;unde esti etichetat de o persoana necunoscuta si curg notificarile peste tine!
-Unii/Unele incep cu flirturiile si nu te mai lasa in pace,etichetandu-te in poze,enervandu-te pe chat-uri si spunand mereu "how r u pretty? :p:p"
-Noul Mod in care sunt puse pozele,de multe ori se intampla sa nu se vada complet..chiar deloc.
In ciuda tuturor lucruriilor rele(exista si unele bune)care este primul lucru pe care-l facem cand intram pe internet?FACEBOOK!


Un comentariu: