vineri, 1 aprilie 2011

1 Aprilie

 1 Aprilie,in sfarsit a venit ziua in care poti sa te crezi cel mai destept si sa le faci tuturor farse idioate.Deisgur,tu faci farsele,nu cumva sa-ti faca cineva tie..
-In 1957 postul BBC a anuntat ca datorita iernii blande si disparitiei gargaritelor, agricultorii elvetieni vor avea o recolta de spaghete care cresc in copac. Dupa anunt mai multe persoane au sunat la BBC pentru a afla cum pot sa aiba si ei propriul copac cu spaghete
(Daca s-ar face asa ceva in Romania,mai mult de jumatate din tara ar suna ca disperatii sa faca rost de asta,pensionarii ne-ar ataca..Iar ceilalti ne-am ascunde in casa)
Recoltarea spaghete


-Un post de televiziune suedez care difuza emisiuni alb-negru a anuntat ca daca telespectatorii vor atarna in fata ecranului un ciorap de nailon vor vedea imagini color.
Mareste imaginea
-In 1982 publicatia Daily Mail a anuntat ca pe piata au ajuns 10.000 de sutiene care cauzeaza o problema unica, nu celei care o poarta ci celorlati. Incuietorile acestora erau facute dintr-un material special si cand erau expuse la caldura corpului uman bloca semnalele radio si tv. Problema a aparut in momentul in care angajatele laboratoarelor din telecomul britanic au fost nevoite sa se dezbrace pentru a detecta sutienele cu problemele. 

















Un comentariu: