marți, 22 martie 2011

Sfarsitul Lumii..sau nu?!

Cu totii am auzit mituri/legende/povesti despre cum se va termina lumea si vom muri cu toti in chinuri,bla-bla-bla.
1.In 2012 lumea se va sfarsi prin foc
 Cu mii de ani in urma, mayasii preconizau ca, in data de 21.12.2012, lumea noastra se va sfârsi prin foc
2.Civilizatia Maya si-a prezis data propriei disparitii.
În urma cu 3500 de ani, civilizatia Maya punea bazele unei stiinte care acum este numita astronomie. Au pus la punct un sistem calendaristic care determina cu acuratete structura anului solar, divizat în 18 luni a câte 20 de zile fiecare, plus o perioada „nefericita” de cinci zile care corespundea sfârsitului de an.
3.Se va naste cel de-al saselea Soare
Ei spun ca va culmina alinierea soarelui nostru cu stelele din centrul Caii Lactee! La aceasta data, lumina si umbra îl vor proiecta pe Sarpele cu pene coborând pe treptele piramidei Chichen Itza, care are la baza un cap mare de sarpe sculptat în piatra.
4.Slabirea campului magnetic - mai multe cazuri de cancer.
5.Schimbariile climei - mai grave decat terorismul
6.Poluarea va duce la distrugerea stratului de ozon.
Gata cu astea mai serioase..
7.Ne vor ataca extraterestii!
8.Un om ciudat va arunca cu placinta in noi pana cand ne vom ineca!
9.Luna va vomita peste pamant cu mazga verde.
10.Se vor scula zombii si vor veni la noi sa ne transforme si pe noi in oameni ciudati fara creieri;si din lipsa acestuia ne vom manca unii pe alti.
11.Zeus ne va da cu fulgere in fund pentru ca aruncam lucruri pe jos astfel incat poluam!
12.Manelistii isi vor face un club secret,in care vor face planuri malefice pentru a ne invada lumea.MANELELE SE VOR AUZI DE PESTE TOT IAR NOI,VOM AJUNGE LA SANGEREA URECHIILOR EXCESIV PANA LA TURBARE SI SURZIRE.
13.Pensionarii se vor razvratii asupra noastra.Iar regele pensionarilor le va da alimente gratis si vor impusca pe toata lumea ca sa cumpere 2 kg de zahar si faina inaintea noastra.
14.Va veni omul negru pe la 3 si jumatate.
15.Fetitle Powerpuff(si restul eroilor pozitivi din desenele nostre preferate pline de aventuri)nu vor mai lupta pentru dreptate ci pentru oamenii malefici si ne vor aduce sfarsitul!
16.Justin Bieber va fi detectat de cancer la san,dezamagind toti/toate fani/fanele,provocandu-le durere si suferinta.Asa ca ei (fanii nebuni) vor veni la noi si ne vor omori!
17.Pentru ca personajul X nu a trimis mai departe un mass (Yahoo Messenger) in care era amenintat de o fantoma cu carje si fara un ochi,lumea va disparea!
(Mai asteptam idei referitoare la Sfarsitul Lumii)
P.S.:Tu cum crezi ca se va sfarsi lumea?

4 comentarii:

  1. asta e "arta" mass-mediei..astia manipuleaza mintile intregii populatii...cica mai mult e o schimbare spirituala majora prin care fiecare o sa treaca...(nu multa lume stie ca,calendarul mayas se presupune ca se va termina pe 28 octombrie 2011 :D)... http://roaim.byethost15.com/?a=articles&p=362

    RăspundețiȘtergere
  2. ăăă. ştiu şi eu.
    va începe al 3lea război mondial. din cauza Libiei şi a lui Ghaddafi. şi datorită bombelor nucleare, lumea va fi aşa de radiată că ne vor puşca ochii şi nasul şi creierul şi stomacul şi lumea va fi plină de muci şi maţe şi măruntaie şi ne vom îneca şi vom muri. >:)

    RăspundețiȘtergere